Tilbageblik på 2018

Vi har haft et rigtig spændende år. Toppen af kransekagen har selvfølgelig været, at vi blev hovedentreprenør på Bjarke Ingels private husbåd. Vi afsluttede sådan set projektet her inden jul og Bjarke flyttede ind på juleferie. Vi fortsætter dog projektet her i det nye år, da der er ønske om ekstraarbejde på nederste dæk. Projektet er gået godt og vi er stolte af, at vi blev valgt som hovedentreprenør. Nogle beskriver Bjarkes husbåd som et fremtidigt “designikon” og det er da ret cool at have været en del af det.

Bjarke Ingels-projektet – fra færge til husbåd

Vores tilgang til husbådsprojektet har været den samme som på et hvilket som helst andet projekt, men sandheden er, at dette projekt på ingen måde er standard. Først og fremmest havde vi i starten meget lidt erfaring med at ombygge en færge til en moderne bolig. Og man kan heller ikke løbe fra, at Bjarke ikke er hvem som helst og på en ingen måde kan kategoriseres som en “standardkunde”. Som vi tidligere har skrevet, er arkitekter altid anderledes at samarbejde med, da de har en anden tilgang til byggeri end den almene kunde.

Bjarke har fra starten af været meget bevidst om sine ønsker, men samtidigt også fundet på nye ting undervejs. Nye ting kan være godt, men med entreprenørhatten på betyder det ofte, at ting skal laves om eller tilpasses, tidsplaner skubbes og nye udfordringer dukker op. Men det er en del af ethvert projekt og vi er sætter stor pris på, at have haft muligheden for at arbejde med sjovt og anderledes design og nye materialevalg.Vi tager hatten af for Bjarke og hans til tider modige farve- og materialevalg. Det er f.eks. ikke alle og enhver, der maler deres trappe neonorange (se nedenstående billede).

Det har desuden været en sjov blanding af mennesker, der har haft sin daglige gang på båden. Nogle anede ikke, hvem Bjarke overhovedet var, men var tilkaldt som specialister indenfor deres felt, mens andre – ligesom os – var pænt begejstrede for denne mulighed. Vigtigst af alt har det været en rigtig fin blanding af dygtige folk og vi er stolte af vores samarbejdspartnere, som har løst opgaven til UG. Hermed en stor tak til: Aage Petersen El, Buur VVS, Nem malerservice og MAROKK.dk.

Du kan læse mere om Bjarke Ingels’ husbådsprojekt i del 1 og del 2.

Modigt farvevalg på trapper.
Bordplade og Vola-armatur i kobber
Bjarkes eget sofadesign på de marokkanske gulvfliser i farven North Sea.
Jep…. det er en brusekabine i træ! Og marokkanske fliser på gulvet.
Room with a view og gulvfliser i sildeben
Speciallavede skydedøre efter mål
Nyt år – ny partner – nye medarbejdere

Vi har valgt at udvide biksen og vi får bl.a. en ny partner ind i Focus Plus. Han hedder David Bøtcher og har arbejdet som selvstændig murermester i en del år med egne ansatte. David er en hårdtarbejdende dygtig mand, som er fantastisk til flisearbejde og meget mere. Derudover er han driftsmand til fingerspidserne og kommer bl.a. til at stå for vores murerafdeling. Velkommen til David – vi er glade for at have ham ombord.

Andre nye tiltag i 2019

Fremadrettet har vi desuden vores egen VVS afdeling med fuld autorisation og vi har ligeledes fået en tømrerafdeling. Står du på tærsklen til at skulle renovere boligen, kan vi være behjælpelige med hele processen. Hvad end du renoverer for din egen skyld, eller fordi du gerne vil sælge din bolig, står vi altid parat med en hjælpende hånd. Tilhører du sidstnævnte kategori, sætter vi dig gerne i kontakt med kyndige fagfolk, der kan hjælpe dig med en vurdering af hus eller lejlighed. 

Vu er nu godt dækket ind med nye kræfter og klar til det nye arbejdsår.

Godt nytår og tak fordi I læser med.

Bjørke, Peter & David