Stort udvalg af badeværelsesfliser


Et af de første skridt mod et smukt badeværelse, er de helt rigtige badeværelsesfliser. Hvordan skal de se ud, og hvilken farve, form, størrelse og finish skal de have? Allesammen relevante spørgsmål, som har betydning for dit endelige valg af fliser til badeværelset.
Derfor kan du her hos Focus Plus finde et bredt udvalg af fliser til dit badeværelse. Vi har masser af fliser til badeværelset, som kommer i et utal af farver, materialer og designs.
Fordi vi har et bredt udvalg, bør du kunne finde badeværelsesfliser, som falder i din smag. Uanset hvilke badeværelsesfliser du foretrækker, kan du være sikker på, at de er af super høj kvalitet og utroligt slidstærke.

Sådan vælger du de rigtige fliser og klinker til badeværelset

Valget af fliser og klinker til badeværelset, er ikke nødvendigvis så nemt, som det måske kan lyde. Det kan være en lettere kompliceret affære, og samtidig er det en langsigtet investering. Det betyder, at du også skal overveje, om du synes, at de badeværelsesfliser du vælger, også er pæne at se på om 5,10,15 eller 20 år.

Dette skal du overveje, når du skal vælge badeværelsesfliser

Hvilken stil badeværelsesfliserne skal have

Hvilken stil badeværelsesfliserne skal have, har selvfølgelig meget at skulle have sagt. Man renoverer som regel ikke badeværelse specielt ofte, hvorfor man formentlig skal se på dem i lang tid fremadrettet.

Samtidig er fliserne til badeværelset en stor del af det helhedsindtryk badeværelset giver, og derfor en vigtig del af den samlede stil, som du gerne vil have badeværelset skal have.

Hvilke farver og mønstre dine kommende fliser til badeværelset har, betyder meget for udtrykket. Mønstrede varianter med masser af farver har før været den hotteste mode indenfor badeværelsesindretning. Det giver masser af forskellige muligheder i forhold til stemning, og kan justeres i mange retninger.

Man kan også vælge de mere stilrene, hvide badeværelsesfliser, som giver et mere tidløst look, der aldrig går af mode.

Rummets størrelse og lys

En anden vigtig faktor, når du skal vælge fliser til badeværelset, er hvor stort dit badeværelse er, samt hvordan lysindfaldet er. Flisernes udtryk kan nemlig være ganske forskellige, alt efter om de ligger i et rum med eller uden specielt meget dagslys.

Ligeledes kan fliser med konturer i overfladen miste flisens ‘spil’, hvis den ikke rammes af lys, hvilket ville være ærgerligt.

Slidstyrken på fliserne til badeværelset

Det er vigtigt at tænke på slidstyrken, når man skal vælge fliser til badeværelset. Alt efter hvor de skal placeres, er der stor forskel på behovet. Hvis fliserne skal bruges til væggene, behøves slidstyrken ikke at være så høj, som hvis de skal lægges på gulvet.

Badeværelsesflisernes størrelse

Om badeværelsesfliserne er store eller små, har mere at skulle have sagt, end man måske umiddelbart skulle tro. Det betyder nemlig noget for, hvordan udtrykket på badeværelset bliver.

De mindre fliser egner sig særdeles godt til farver og mønstre, da det er nemmere at dele badeværelset i zoner, hvor der kan leges med udtrykket. Samtidig er de mindre fliser også glimrende til at tilføje et personligt touch, som tilføjelse til et større arrangement af fliser.

De større badeværelsesfliser er gode til at skabe et mere roligt og stilrent udtryk på badeværelset. Det kan specielt være smart på de mindre badeværelser. Derudover er der også markant mindre fugearbejde involveret, når man vælger større badeværelsesfliser.

 

Skal vi hjælpe med at renovere dit badeværelse?

Hvis du skal bruge hjælp til renovering af dit badeværelse, står vi klar til at hjælpe hos Focus Plus. Vi hjælper både privat og erhverv, og står klar til hjælpe igennem hele byggeprocessen.

Hos Focus Plus sætter vi altid en kæmpe ære i at bygge sunde og velfungerende badeværelser, men vi interesserer os også for design, indretning og kreative ideer. Vi elsker, når vi kan inspirere vores kunder til nye materiale-valg og anderledes løsninger.

Og vi synes det er sjovt og spændende at være med til at skabe nyt.

Hvis du vil have hjælp til renoveringen af badeværelset, eller gode råd omkring valg af badeværelsesfliser, er du mere end velkommen til at kontakte os på 88 44 15 50 eller [email protected].

Du er også meget velkommen i vores showroom på Nørre Farimagsgade 72 i København, hvor der altid er kaffe på kanden, og mulighed for at se på prototyper af vores produkter.

Hvis du vil se, hvad vores tidligere kunder siger om os, kan du tjekke vores Trustpilot, hvor vi har en fremragende bedømmelse.