Oftest stillede spørgsmål

Vi har på denne side samlet en Focus Plus FAQ – en liste over de spørgsmål, vi oftest har fået. Vi har opdelt spørgsmål i forskellige kategorier, således at du nemt og hurtigt kan finde svar på netop dit spørgsmål.

Mangler du information om et vigtigt emne, beder vi dig kontakte os via kontaktformularen, og vi vil sørge for at få dit spørgsmål og svar med her på Focus Plus FAQ-siden.

Generelle spørgsmål

Ja, det kan du. Vi har gjort det muligt at bestille online uden betaling.

Når vi modtager din ordre, gennemgår vi detaljerne og hvis du eller vi har spørgsmål, hører du fra os. Du vil umiddelbart herefter modtage en faktura til betaling. Når vi har modtaget din betaling, vil vi sende din ordre. Lagervarer har en leveringstid på 2-4 dage.

Specialbestillinger

Har du bestilt specialbestillinger, herunder snedkermøbler, terrazzofliser m.m., vil der være forlænget leveringstid, da vi først bestiller hos producent, når vi har modtaget din betaling.

En bestilling på focusplus.dk vil som udgangspunkt være bindende.

Spørgsmål vedr. levering

Nej, dit badeværelsesmøbel bliver som udgangspunkt altid leveret til kantsten. Du kan dog lave en særlig aftalte med fragtfirmaet om at få båret op ved selv at kontakte STK.

Vi bestræber os på at kunne levere dit møbel inden for 14 dage

Nej, det kan desværre ikke lade sig gøre. Fragtfirmaet vil kontakte dig en time inden forventet levering.

Ja, vi leverer i hele landet.

Hos Focus Plus bruger vi DSV og STK til forsendelse af fliser og møbler.

STK anvender ikke Track & Trace sporing. Har du spørgsmål til hvor langt din ordre er kommet, kan STK kontaktes på telefon 32 52 80 81.

Har du derimod en ordre der skulle leveres med DSV, men ikke fået et pakkenummer, kan du kontakt os på 22 61 62 83.

Ja! Kontakt STK på telefon 32 52 80 81 og aftal nærmere.

Empty section. Edit page to add content here.

Spørgsmål vedr. møbler

Ja, det kan du! Kig forbi vores showroom på Nørre Farimagsgade 72 i Indre by. Vores åbningstider finder du her.

Vores bordplade er Kerrock® Solid Surface.  Det er et kompositmateriale baseret på unik teknologi der gennem pres og høj varme blander akryl og aluminium (bauxit) sammen.

Dette resulterer i et brandgodkendt (B-s1, d0 klasse A) materiale til køkkener, bademiljøer, håndvaske, badekar samt andre typer inventar.

Læs mere »her«.

Nej, du skal selv skære hul til bordpladen. Det er dog muligt at få skåret hul i bordpladen som ekstra ydelse. Det koster omkring 500 kroner i tilkøb. Kontakt os, så sørger vi for det.

Vi anbefaler, at man anvender en pladsbesparende vandlås. Den kan tilkøbes hos os eller hos en VVS-grossist.

Ja, det kan letslibes og olieres igen.

Ja, på de store størrelser. Det omfatter modul 120, 160 og 180.

Ja, men kun på vores modul 180.

Nej, det gør vi desværre ikke. Vores badeværelsesmøbler laves i størrelserne 60, 80, 120 160 og 180.

En udsparingsskuffe er en skuffe, der er klargjort til vandlås. Der medfølger 1 stk. udsparingsskuffe til alle vores badeværelsesmøbler. Det gør der fordi, at der skal være plads til afløbet. Ønsker man flere vaske, vil man typisk have behov for flere udsparingsskuffer.

Vi anbefaler, at man anvender en pladsbesparende vandlås. Den kan tilkøbes hos os eller hos en VVS-grossist.

Vi har mulighed for, at tilbyde dig et endnu mere skræddersyet møbel. Vælg vores model med synlige fingertappede samlinger, fineret front eller få malet hele modulet i lige den farve du ønsker dig. Se de forskellige muligheder her.

Spørgsmål vedr. fliser

Håndlavede fliser er tydeligt forskellige fra maskinlavede fliser, i det ikke alle kanter er 100 % ens. Det betyder et anderledes, men utrolig flot finish.

Samtidig betyder det også, at der kan forekomme naturlig tanding af fliser på både væg og gulv.