Arkitektydelse

Badeværelset er blevet et højt prioritet rum – og med god grund, da man kan skabe en indbydende atmosfære af velvære og komfort. Vigtigt er det, at badeværelset ikke kun fungerer rent visuelt, men også indretningsmæssigt og praktisk.

Et badeværelsesprojekt kan godt være lidt af en mundfuld. Hvor starter man? Hvilke materialer passer ind i rummet – og sammen? Hvilket udtryk kan man lide? Skal man bibeholde placering af sanitet, eller skal der en helt ny indretning ind i rummet. Mulighederne er som regel mange, men der kan desværre også være begrænsninger nogle gange.

Hos Focus Plus har vi mange års erfaring i at lave badeværelser. Vi har set det meste og kan ret hurtigt se mulighederne og potentialet i et eksisterende badeværelse. Vi går ikke efter den nemme løsning, men den løsning som giver det bedst tænkelige udtryk i rummet.

Tegningseksempler

Med tegningerne kan vi visualisere jeres ideer og give jer en mulighed for at se resultatet af de valg I har foretaget.

Med tegningerne kan vi visualisere jeres ideer og give jer en mulighed for at se resultatet af de valg I har foretaget.

Pakken indeholder

Pris inkl. moms

5.900,-

Vælger I at bruge Focus Plus som entreprenør på opgaven, er pakken gratis.

  • 1 times besøg af os. Vi gennemgår rummet og tager en snak med jer om jeres ønsker, så vi kan rådgiver jer bedst muligt
  • Udarbejdelse af plantegning med vores forslag til indretning
  • Arkitekttegning af indretningen der inkluderer fliser, sanitet m.m., så I kan se det endelige udtryk af jeres nye badeværelse baseret på jeres materialevalg.

Vi giver gerne et tilbud på udførsel af selve renoveringen, men alternativt kan tegningen anvendes som instruktion/vejledning til de håndværkere, der skal udføre arbejdet, så I kan sikre jer, at de har forstået jeres vision for indretningen.

Alt det med småt
  • Vi understreger at, den endelige tegning aldrig kan blive 100% målfast, da den er lavet ud fra mål i det eksisterende rum
  • Tegningerne sendes til jer på mail typisk 5-7 dage efter vores besøg
  • Vi tilbyder tilrettelser af tegninger af to omgange
  • Vi kommer ud i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.
  • Vi tilbyder også at lave tegninger til kunder udenfor vores besøgsområde. Disse tegninger udarbejdes efter billeder og plantegning modtaget af kunden
  • Inden vores møde er I altid velkommen til at kigge forbi og samle inspiration i vores showroom. Her kan I se og mærke materialer, møbler mm. Hvis I har specifikke ønsker tager vi gerne materialeprøver med ud til jer, så vidt muligt.

Få et tilbud på din opgave

Send os en besked og kom tættere på din boligdrøm. Vi vender tilbage snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Vi værner om persondataen, men vi har behøv for dit samtykke, for at kunne tage imod de indtastede oplysninger.
Læs mere her »Privatlivspolitiken «.