Hvad koster et nyt badeværelse?

Drømmer du om nyt badeværelse? Når det kommer til renovering af badeværelse, er der flere måder at gribe det an på. Derfor er det vigtigt at vide, hvad et nyt badeværelse koster, før du sætter renoveringsarbejdet i gang.

Her på siden kan du blive klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når badeværelset skal renoveres, og hvad de forskellige typer af renovering koster. Du kan også læse mere om, hvordan vi hos Focus Plus kan hjælpe dig med at få opfyldt drømmen om et nyt badeværelse. Med mange års erfaring er vi den helt rigtige partner for dig, der ønsker et nyt, flot badeværelse i materialer af høj kvalitet.

Renovering af badeværelse: Det skal du overveje, før du går i gang

Når badeværelset trænger til renovering, er en af overvejelserne ofte, hvem skal stå for arbejdet. Mange vælger at gøre det selv, fordi det virker som den billigste løsning. Der er dog nogle væsentlige elementer, som skal tænkes med i regnestykket, når du skal vælge, hvordan dit nye badeværelse skal laves.

Først og fremmest er dit badeværelse et rum, som skal bruges hver dag, og derfor skal det både være af høj kvalitet, praktisk og indbydende at se på. Samtidig er det stadig lovkrav til , at feks. vvs arbejde, vådrum samt el arbejde skal udføres af virksomheder med autorisation, og må ikke udføres selv.

Hvis du vælger selv at stå for renoveringsarbejdet, står du ikke kun med det fysiske arbejde – du står også selv til ansvar for alle de fejl og uheld, som kan opstå under renoveringen. De penge, du sparer i begyndelsen, kan altså hurtigt blive brugt på udbedringer senere. Det betyder ikke, at du ikke kan vælge denne model – du skal blot være sikker på, at du er godt klædt på til opgaven.

Vælger du derimod at få arbejdet udført professionelt, kan du trygt stole på, at alle aspekter af renoveringen bliver taget hånd om. Hos Focus Plus sætter vi en ære i at skabe præcis det badeunivers, du drømmer om – uanset om du blot vil købe dine materialer hos os, eller du ønsker hjælp til hele renoveringen af badeværelset.

Når du vælger at få badeværelset lavet hos os, får du hjælp til alle aspekter af projektet. Vi kommer med forslag til alt fra badeværelsesmøbler til badeværelsesfliser. Og vi hjælper dig gerne med at vælge, om terrazzo fliser eller andre gulvfliser passer bedst sammen med de vægfliser, du har udset dig.

Vi går op i, at dit badeværelse skal bringe dig glæde i mange år. Derfor dækker vi fejl og mangler op til 150.000 kr. Vi dækker synlige fejl og mangler i 3 år og skjulte fejl og mangler i 10 år. Du kan altså trygt overlade renoveringsprojektet til os.

Pris for renovering af badeværelse

Når det kommer til prisen for et nyt badeværelse, afhænger den helt af det individuelle projekt. Der er nemlig mange faktorer, som har indvirkning på, hvad det koster at få renoveret badeværelse.

En af de ting, som altid har indflydelse på renoveringsprisen, er materialevalget. Her kan flisevalget og størrelsen på fliserne eksempelvis spille ind.

Det kan være fristende at vælge billige materialer til badeværelset, da prisen for renoveringen selvfølgelig vil se mere favorabel ud. Men ligesom det kan få konsekvenser for resultatet at renovere sit badeværelse selv, kan billige materialer også påvirke kvaliteten af dit nye badeværelse. Hos Focus Plus tilbyder vi materialer i højeste kvalitet. Det betyder, at dit nye badeværelse er lavet til at holde – og det, mener vi, er værd at investere i.

Ud over materialerne afhænger prisen for badeværelset også af, hvor omfattende renoveringen er. Det handler nemlig ikke altid kun om, hvad der skal laves i selve badeværelset. Her kan faktorer som f.eks. udskiftning af faldstamme og badeværelsets etage – og om du bor i hus eller lejlighed – spille ind. Og bor du i lejlighed, kan din badeværelsesrenovering også betyde, at din underbo skal have etableret nyt loft.

Ovenstående er blot nogle af de elementer, som kan påvirke prisen for dit nye badeværelse. I sidste ende kommer det helt an på din vision, dine muligheder og din bolig. Uanset hvad vil prisen afspejle netop din personlige badeværelsesdrøm.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på renovering af netop dit badeværelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Prisniveau

Vores kunders renoveringsprojekter ligger typisk mellem 200 – 400.000 kr. inkl. materialer og arbejdsløn.

Brug for mere vejledning i renovering af badeværelse?

Vi håber, dette indlæg har givet dig et indblik i, hvad et nyt badeværelse koster, og hvad du skal være opmærksom på, før du sætter renoveringsarbejdet i gang.

Har du brug for mere vejledning, eller er du interesseret i at høre mere om, hvordan Focus Plus kan hjælpe dig med at få opfyldt drømmen om det perfekte badeværelse? Så er du mere end velkommen til at følge vores andre tilfredse kunders anbefalinger og kontakte os på tlf. 88 44 15 50, skrive til [email protected] eller bruge nedenstående kontaktformular.

Du er også meget velkommen i vores showroom på Nørre Farimagsgade 72 i København, hvor der altid kaffe på kanden og mulighed for at se på prototyper af vores produkter. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe præcis det badeværelse, du drømmer om.

Inspiration til dit nye badeværelse

Vi har gennem årene gjort mange badeværelsesdrømme til virkelighed. Tag et kig på vores Instagram profil, og lad dig inspirere af vores tidligere projekter. Vi modtager mange henvendelser på baggrund af tidligere opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ser noget du kan lide.

Vi værner om persondataen, men vi har behøv for dit samtykke, for at kunne tage imod de indtastede oplysninger.
Læs mere her »Privatlivspolitiken «.

Vigtigt at huske

En fyldestgørende besked giver bedre grundlag for et mere præcis estimat af netop din badeværelsesdrøm. Gør dig derfor tanker om følgende detaljer:

  • Plantegning
  • Før-billeder
  • Evt. inspirationsbilleder
  • Materialevalg og beskrivelse
  • Krav til renoveringen