Hvad

Vi bygger for alle. Privat og erhverv – store som små.

Vi tager os af dit byggeprojekt og hjælper vores kunder gennem hele byggeprocessen fra start til slut. Vi leverer rådgivning og løsninger, som skaber værdi for den individuelle kunde, f.eks. ved valg af materialer, ny planløsning, energivejledning m.m.  Vi tilbyder alt indenfor projektstyring og koordinering af alle faggrupper og er meget fleksible, da vi selv repræsenterer en bred vifte af faggrupper. Vi skaber sunde huse og velfungerende hjem og lægger stor vægt på, at aftaler og tidsplaner bliver overholdt. Det mener vi nemlig er byggestenen for et godt samarbejde.

Tømrer

Uanset om det er et gulv, der skal skiftes, en ny terrasse eller en ny tilbygning, står vores tømrerafdeling klar til at hjælpe dig med din opgave. Vi har bred erfaring med både store og små byggeprojekter og vi vægter den faglige stolthed og kundetilfredshed højt.

Murer

Vi udfører alle typer af murerarbejde både indvendige og udvendige mureropgaver, såsom nye fliser, facader, løse pudsflager, reparationer i kældre eller på trapper. Speciale: Vi har nogen af Danmarks dygtigste flisemurer.

Maler

Vi tager maleropgaver af alle salgs. Lige fra en enkel væg til et helt hjem eller kontordomicil. Vi står for alt det praktiske. Alt du skal gøre, er at vælge farverne. Vi arbejder kun med kvalitetsprodukter fra Sigma Coatings og matcher alle farveønsker.

Aut. vvs

Størstedelen af arbejdet indenfor VVS kræver en autorisation. Når du vælger en autoriseret VVS installatør til arbejdet, får du kvaliteten, sikkerheden og holdbarheden med i købet – det sikrer dig holdbare løsninger, der lever op til kravene i bygningsreglementet og lovgivningen.

Elektriker

Vores dygtige samarbejdspartner laver aut. elektrikerarbejde lige fra en ny installation, reparation eller renovering af en el-installation. Vi kommer gerne med inspiration og løsningsforslag, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en samlet løsning.

Brolægning

Med natursten, granit, og betonsten, udfører vi belægning i indkørslen eller haven. Vi tilbyder rådgivning og vejledning og vores dygtige brolæggere leverer kvalitetsarbejde med blik for detaljen.

Brug for en håndværker?

Kontakt os idag, så tager vi en snak om dine ønsker og ser på din opgave.

Send besked