Totalrenovering ved vejs ende

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, vi første gang trådte ind i det hyggelige lille bindingsværkshus i Charlottenlund. Faktisk er der gået ca. 8 måneder siden opstarten af projektet, som man kan læse om her. Nu er denne totalrenovering ved vejs ende og det er blevet godt. Rigtig godt!

Det er et ældre hus, så vi har løbende måtte finde på specielle løsninger og det er altid sjovt og udfordrende, når vi laver noget, der er ud over standard. Derudover har denne kunde valgt nogle meget lækre materialer og det er altid en fornøjelse at arbejde med.

Badeværelser:

På begge badeværelser har vi lagt håndlavede fliser fra MAROKK på gulvene og hvide blanke fliser fra Fired Earth på væggene. Kunden har valgt Vola armaturer i messing på begge badeværelser samt Unidrain afløb.

 

Gulve:

I foråret bankede vi alle gulve op i stueetagen, for at vi kunne lægge isolering og støbe nye gulve med gulvvarme. Vi har efterfølgende lagt et ret lækkert klikgulv og det binder stue og køkken rigtig godt sammen. Vi fjernede også en væg mellem stuerne, så nu er der et lækkert langt flow fra indgang i stuen ned til køkkenet.

 

El og vvs:

Vi har trukket ny el og så vidt muligt skiftet alle gamle installationer. Det er altid risikofyldt, at arbejde videre med gammel rørføring, da mange overhovedet ikke er lovlige idag. I skulle bare vide, hvad vi nogen gange støder på af mærkelige løsninger i gamle huse.

Snedkerarbejde:

Kunden har valgt at få lavet en del specielløsninger i form af skabe og inddækninger. Vi har bl.a. lavet et stort skab i gangen, som gemmer “teknikvæggen” – en masse rørføringer, varmtvandsbeholder, blødvandsanlæg osv. Ligeledes har vi bygget et walk-in closet på 1. salen.

Teknikvæggen inden maling og marokkanske fliser i sildeben på gulvet

Malerarbejde:

De fleste vægge og lofter er blevet fuldspartlet, filtet og malet. Vinduerne har også fået en omgang udvendigt, så de er klar til vinter.

Opsummering:

En totalrenovering, som vi bedst kan lide dem. Der er noget fantastisk over “at starte forfra” og langsomt se hvordan kundens drømmehjem bliver til virkelighed.

Her kan du læse om andre af vores renoveringsprojekter eller mere specifikt om badeværelser.