Unikt særpræg med marokkanske fliser

Vi har fået en ny samarbejdspartner, der leverer de flotteste marokkanske fliser i smukke støvede farver og mønstrer. De kræver lidt flere arbejdsgange end almindelige keramiske fliser, da de bl.a. skal imprægneres. De koster også en del mere end den hvide klassiske flise, men de er det hele værd. De marokkanske fliser kan give ethvert rum et helt særligt præg, og fordi hver eneste flise er håndlavet, kan størrelse og tykkelse variere en smule. Det er med til at skabe liv i flisevæggen eller gulvet.

Her kan du få lidt inspiration til indretning med marokkanske fliser og du er altid velkomne til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere eller se flere flisedesigns. Du kan også få inspiration på vores Instagram.

img_1489img_1327

Her er der brugt en flise med Backgammon mønster i sort og hvid i brusenichen. Messingarmaturet er fra Vola. Nedenstående kan du se flisen i brug bag håndvasken.

img_1779

Marokkansker fliser i køkkenet

Samme flise valgt til brug i et køkken, men i en mørkeblå tone i stedet for sort. Her er fliserne opsat lodret på en fritstående skorsten med en “Manhatten-grå” silikone fuge. I hjørnerne er der opsat messinglister fra smedeværkstedet. I samme køkken har kunden desuden valgt en støvet blå væg med “Diamond concrete” fliser. Kombinationen af de to forskellige marokkanske designs har et fint samspil, uden på nogen måde at forstyrre, da de ikke støder op til hinanden.

img_1767img_1415

fullsizerender-2

Nedenstående ses en anden løsning valgt til køkken. En hvidglaseret marokkansk flise brugt over kogeplade. Den er opsat med en sort fuge, der understreger flisernes fine form. Bemærk også lige den flotte emhætteskjuler i egetræ. Sådan en kan du læse mere om her.flise over kogepladeDer er et hav af muligheder og kombinationer, der kan bidrage med noget helt særligt til dit hjem. Hvis du gerne vil se flere designs, høre mere om processen eller hente information om priser, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.