Design & Kvalitet


En forkærlighed for design og en frustration over ikke selv at kunne finde de møbler, vi ønskede, fik os i gang med at udvikle vores egne snedkerlavede badeværelsesmøbler. Der blev skriblet, tegnet, snakket med snedkerier og sat gang i prototyper – og til sidst kom vi i mål med det første af vores snedkerlavede badeværelsesmøbler. Vi elsker de naturlige materialer og deres individuelle kvaliteter er fundamentet for dette møbel og vores videre udvikling af badeuniverset. Vores snedkerlavede badeværelsesmøbler er produceret på et maskinsnedkeri i Danmark. Det er et snedkeri med mange års erfaring og virkelig dygtige folk, og det afspejler sig i møblernes kvalitet og detaljer.

Kabinettet er lavet i vådrums-MDF med en massiv egetræsramme, som er beklædt med egetræsfinér. Møblet kommer med markedets bedste skinnesystem med soft-close funktion på skufferne.

Husk, at møblet er væghængt og skal monteres på en dertil egnet solid væg.

Bordplade

Møblet er designet med henblik på at montere en bordplade og det står dig frit for at vælge det, du foretrækker. Møbel og bordplade sælges hver for sig og Focus Plus monterer ikke bordpladen.

Vi giver kun garanti på møblet, hvis der monteres en bordplade og ikke sættes en vask direkte på træet.

Bestilling

Vær venligst opmærksom på, at vi først bestiller møblet, når vi har registreret din betaling og at der kan forekomme lang leveringstid grundet stor efterspørgsel og lang produktionstid på de håndlavede møbler.

Vær opmærksom på

Vær opmærksom på at I selv skal skære hul til vask i møblet.

Vi anbefaler, at man anvender en pladsbesparende vandlås. Den kan tilkøbes hos os eller hos en vvs grossist.