Privatlivspolitik

Aktiv flise- og betonimprægnering

499,00 kr.

Har du fliser udenfor, så kender du udmærket problemet: Mos og alger sætter sig fast på fliserne, så de får grå, grønne og gullige skjolder. Men nu er det slut med grimme fliser.

Holdbarhed: 15 år

FRI FRAGT OVER 2000,-
STORT UDVALG
SPECIALLØSNINGER
GOD RÅDGIVNING

Del

Har du fliser udenfor, så kender du udmærket problemet: Mos og alger sætter sig fast på fliserne, så de får grå, grønne og gullige skjolder. Men nu er det slut med grimme fliser.

Det er ikke kønt at se på. Og hvert eneste år må man smøge ærmerne op og fjerne mos og alger med grundig rengøring og algegift. Ellers bliver fliserne bare grimmere med tiden. Men den grove rengøring ødelægger ofte flisernes overflade, så algerne bare sætter sig endnu bedre fast næste år. Med andre ord: Det er faktisk lidt af et kedeligt Sisyfos-arbejde.

Én behandling giver rene fliser i mange år frem

Heldigvis kan du denne sommer sige farvel til både grimme fliser og kedeligt rensearbejde. For med et nyt, naturligt middel kan du både fjerne mos, alger og andet organisk snavs på fliserne. Og samtidig sikrer du, at det ikke vender tilbage. Faktisk kan du forvente, at flisebehandlingen er aktiv i op til 15 år.
Og det bedste er, at det hverken er besværligt eller giftigt. ”Aktiv flise- og betonimprægnering” er et naturligt vandbaseret produkt, hvor det aktive stof er mineralet titaniumoxid. Når titaniumoxid udsættes for lys, begynder det aktivt at nedbryde alger og andet organisk snavs på fliserne. Samtidigt hindrer midlet det i at vokse frem igen. Titaniumoxid binder sig kemisk til betonen og er aktivt i årevis – derfor kræver fliserne kun én behandling.

Miljøforbedrende initiativ til haven

Titaniumoxid har desuden den ekstra funktion, at den kan rense luften i dine omgivelser. Den proces, der sættes i gang, når titaniumdioxid udsættes for lys, minder om træernes fotosyntese, hvor CO2 omdannes til ilt. Tilsvarende bruger titaniumoxid sollyset til at nedbryde luftens NOx-forurening, som kommer fra fx industri og biludstødning. Den nedbrudte NOx skylles væk af regnen. Behandler du 100 m2 fliser, renser det luften i dine omgivelser svarende til hvis du havde seks fuldvoksne træer i haven. Flise- og betonimprægneringen indeholder ingen gift og giver ingen farveforskel. Produktet består af vand iblandet det naturlige mineral titaniumoxid, der bl.a. findes  i de norske fjelde.

Sådan gør du

Ved nye og rene belægninger kan Aktiv Flise og betonimprægnering påføres direkte uden at afrense først med spray eller malerrulle. Ved ældre belægninger, hvor overfladen er angrebet af mos og alger, afrenses fliserne af med Stonetreatment Grundrengøring. Når fliserne er rene og tørre påføres Stonetreatment Aktiv flise- og betonimprægnering med spray eller malerrulle.

Holdbarhed: 15 år

Privacy Preference Center