Terrazzo borde - Et nyt Focus Plus produkt


Vi har udviklet et nyt produkt og de første prototyper er landet i vores showroom. Vores ambition er, at vi fremadrettet vil have flere terrazzoborde i forskellige størrelser og designs.

I vores optik kan terrazzo noget helt specielt. Der er så mange muligheder, at man med sikkerhed kan ramme enhver smag (hvis man altså er til natursten). Du kan gå efter de klassiske farver eller vælge en af vores bespoke terrazzo, som ikke findes andre steder. Det betyder, at du kan få et terrazzobord, som er helt unikt og som passer til den stil, du har i din bolig.

Forskelllige størrelser


Vores runde terrazzo borde kommer i en del størrelser – alt fra Ø45 til Ø140 cm. Der er mulighed for et super fint lille cafebord, sofabord eller et spisebord til den store familie.
Du kan vælge at bestille bordpladen alene (hvis du har dit eget stel), eller du kan vælge et stel fra os.
Vi kommer til at have forskellige stelmodeller i forskellige prisklasser.

Runde eller firkantet?


Vores terrazzoborde er som udgangspunkt to cm tykke og kanten er lavet med en lille bue, så den er blød og lækker at røre ved. Terrazzopladen er kompakt og stærk, men også tung. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at den er understøttet godt, hvis du vælger at bruge dit eget stel.
Det er også muligt at bestille firkantede terrazzoborde, men alt efter størrelsen kan de variere i tykkelsen. Bordpladen skal være selvbærende, så jo større bordplade, desto tykkere – typisk et minimum tre cm.

Bestilling og levering


Vores terrazzoborde bliver produceret i Italien og har en leveringstid på ca. 6-7 uger.  Så snart vi har modtaget din ordre, vil produktionen af netop dit terrazzobord blive sat igang. Herefter er der transporttid til Danmark. Din ordre bliver leveret hjem til dig.
Når vi er blevet klogere på, hvilke designs der vinder popularitet, vil vi bestille større partier hjem med henblik på hurtig levering.

Flere designs på vej


Vi lægger billeder op på hjemmesiden af de designs, der er mulige at bestille. Der er allerede forskellige designs udstillet i vores showroom, så kig endelig forbi, hvis det har interesse.
David, Bjørke og Peter