Produktinfo – Væghængt badeværelsesmøbel

Møblet er produceret på et maskinesnedkeri i Danmark. Det er et snedkeri med mange års erfaring og virkelige dygtige folk og det ses tydeligt i møblernes kvalitet og detaljer.

Kabinettet er lavet i egefinér med en ramme i massiv eg og med fingertappede skuffer også i massiv eg. Den massive ramme gør møblet mere robust og beskytter finérkanten. Møblet kommer med markedets bedste skinnesystem med soft close funktion på skufferne.

Husk at møblet er væghængt og skal monteres på en dertil egnet solid væg.

 

Modul 200 i eg med hvid surface bordplade og vask 
Valg af materialer

Vi har valgt at bruge finér til kabinettet, da vi mener, at det er den bedste løsning til et møbel, der skal bruges i et badeværelse. Fineren vil ikke arbejde/vride sig som massivt træ gør, når det udsættes for fugt.

Møblet er designet med henblik på at montere en bordplade. Her findes der mange lækre løsninger og vi vil også komme med vores bud på nogle løsninger, men det står dig frit for at vælge det, du foretrækker. Dog giver vi kun garanti på møblet, hvis der monteres en bordplade og ikke sættes en vask direkte på træet.

Pris og størrelser

Pris var en af de parametre, der var med til at starte denne proces for os, da vi gerne ville kunne tilbyde snedkerlavede møbler, som de fleste kan betale. Derfor har vi haft dette parameter for øje, gennem hele processen fra idé til færdigt produkt. Det betyder blandt andet, at man til den pris kun kan bestille møblet i vores standardstørrelser.

Vedligeholdelse

Badeværelsesmøblet leveres med en mat lak, klar til brug. Med årene kan møblet selvfølgelig lakeres igen hvis nødvendigt. Der er stor forskel på, hvordan folk passer på deres ting og der er også stor forskel på badeværelser – både på rummet størrelse, men også på graden af fugtighed og udluftning. Derfor skal der monteres en bordplade på møblet før vores garanti er gældende. Gode råd: Luft ud efter badet. Fjern overskydende vand fra bordpladen. Efterlad ikke våde klude, håndklæder eller lign. på bordpladen. Gør møblet rent med hårdt opvredet klud.

Historien bag:

En forkærlighed for design og en frustration over ikke at kunne finde, de møbler vi ønskede, var alt der skulle til for, at vi satte gang i udviklingen af vores eget badeværelsesmøbel. Peter havde lige købt nyt hus til istandsættelse og Bjørke skulle renovere badeværelse. Vi ledte begge i ugevis – ugevis! – efter smukke træmøbler til badeværelset og blev dybt frustrerede over, at den eneste løsning var vanvittig dyre snedkerløsninger.

Vores overbevisning var, at det måtte være muligt, at designe og producere et snedkereret møbel i en billigere prisklasse. Så der blev skriblet, tegnet, snakket med snedkerier og sat gang i prototyper. Tegnet om igen, tilpasset, finjusteret og endelig er vi nu i mål med vores første snedkerlavede badeværelsesmøbel.

Vi elsker det naturlige materialeunivers og vores kendskab til materialernes individuelle kvaliteter, er fundamentet for dette møbel og grobunden for vores videre udvikling af badeuniverset, der kommer til at byde på meget meget mere. Stay tuned…