Rådgivning til boligkøb kan være en god investering

Skal vi købe det her hus? Hvad er muligt at ændre på? Hvad vil det koste? Et boligkøb er en af livets største og vigtigste økonomiske beslutninger. Det drejer sig oftest om rigtig mange penge for de fleste mennesker og der er ydermere mange komplicerede papirer at forholde sig til. Når det kommer til det juridiske, er vi muligvis ikke de rette eksperter og vi vil heller ikke yde rådgivning om hvilket lån, der er det rigtige for jer. Men vi kan guide jer indenfor jeres valg af hus!

Stå stærkere i prisforhandlingen

Når I hyrer os som led i jeres boligkøbsproces, gennemgår vi tilstandsrapporten, for at danne os et indtryk af husets “sundhed”. Derefter laver vi en gennemgang af huset sammen med jer, så vi kan give jer et overslag på, hvad eventuelle mangler ved huset vil koste at få udbedret. Dette kan I evt. bruge i forhandlingerne om boligens pris.

Et ekstra børneværelse, ny kælder eller kvist i taget…

Ved en gennemgang lytter vi ydermere til jeres ønsker og behov indenfor planløsning og indretning. Vi kan hurtigt vurdere, hvilke muligheder huset tilbyder og kan med vores erfaring og ideer muligvis åbne jeres øjne for kreative løsninger, I umiddelbart ikke havde forestillet jer. Vores erfaring fortæller os, at mange er fastlåst i den eksistrende planløsning, placering af en radiator, et vindue eller andet, men med vores input kan huset måske pludselig byde på muligheder, I slet ikke havde troet. Måske gemmer der sig muligheden for brændeovn i spisekøkkenet, et ekstra børneværelse eller franske dobbeltdøre i kælderen. Vi kommer også med input til indretningen og de små detaljer, som flisevalg, armaturer, nyt køkken mm. og vores samarbejde med mange leverandører, kan sikre jer en fordelagtig pris på adskillige løsninger, når I bestiller det gennem os.

Den bærende væg og de små detaljer

Vi samarbejder med en rådgivende ingeniør, der yder kyndig rådgivning indenfor det byggetekniske og en indretningskonsulent, der kan levere 3D tegningsmateriale. Det kan være svært helt at forestille sig hvordan det færdige resultat bliver, når vi tramper rundt og vifter med armene for at illustrere jeres nye køkkenø eller døren ind til det ekstra børneværelse. Med tegninger bliver det visuelt og konkret, og ydermere sikrer det jer også muligheden for at få så præcist et prisoverslag som muligt fra os.

Hvorfor betale for rådgivning:

Som nævnt i starten af dette indlæg, er et boligkøb – eller en gennemgribende renovering – muligvis den største økonomiske investering i vores liv. Det kan være kompliceret og det kan indebære faldgruber, som senere i forløbet kan ende med at blive dyre. Derfor er det altid en god idé at investere i rådgivning i en sådanne proces. Det kan styrke jer i prisforhandlingerne, men vigtigst af alt, kan det være med til at sikre, at I vælger det rigtige hus og ydermere får det indrettet, så det matcher jeres behov og ønsker til et hjem.

I er meget velkommen til at kontakte os, hvis I har brug for rådgivning, prisoverslag, input eller inspiration og vil hyre os til en gennemgang af jeres nuværende eller eventuelle potentielle bolig.

– Peter & Bjørke