Rådgivning ved boligkøb eller totalrenovering kan være en god investering

Skal vi købe det her hus? Hvad er muligt at ændre på? Hvad vil det koste? Et boligkøb eller en gennemgribende renovering af en ny eller eksisterende bolig, er en af livets største og vigtigste økonomiske beslutninger. Det drejer sig oftest om rigtig mange penge og der er mange komplicerede papirer at forholde sig til. Vi er ikke juridiske eksperter og vi vil heller ikke tage en beslutning om hvilket lån, der er det rigtige for jer, men vi kan tilbyde jer kompetent rådgivning hele vejen igennem processen.

Vi har i mange år realiseret boligdrømme, hvor vi som totalentreprenør, kan hjælpe dig godt og sikkert gennem hele projektet. Vores brede netværk af kvalificerede fagfolk kombineret med egne kompetencer, særligt inden for renovering af badeværelser, kan vi rådgive, assistere og varetage langt de fleste projekter.

Bor du til leje, er vi ikke den rigtige partner for dig. Her anbefaler vi, at tage fat i eksperter i renovering af lejebolig, der kender til både vedligeholdelsespligt og lejeloven.

Stå stærkere i prisforhandlingen

Når I hyrer os som led i jeres boligkøbsproces, gennemgår vi tilstandsrapporten for at danne os et indtryk af husets “sundhed”. Derefter laver vi en gennemgang af huset sammen med jer. I den forbindelse  giver vi et bud på, hvad eventuelle mangler ved huset vil koste at få udbedret. Dette kan I evt. bruge i forhandlingerne om boligens pris.

Vil du vide mere om tilstandsrapport, kan læse om det her.

Ved en gennemgang lytter vi til jeres ønsker og behov indenfor planløsning og indretning. Vi kan hurtigt vurdere, hvilke muligheder huset tilbyder og måske se nogle kreative løsninger, I ikke umiddelbart havde forestillet jer.

Et ekstra børneværelse, ny kælder eller kvist i taget…

Mange er fastlåst i den eksisterende planløsning, placering af en radiator, et vindue eller andet. Men med vores input kan huset måske byde på muligheder, I slet ikke havde troet. Måske er der mulighed for en brændeovn i spisekøkken? Eller et ekstra børneværelse eller franske dobbeltdøre i stuen?

Vi kan give input til indretningen og de små detaljer, som flisevalg, armaturer, nyt køkken mm. Vores samarbejde med mange leverandører, kan sikre jer en fordelagtig pris på adskillige løsninger, når I bestiller det gennem os.

Skal du købe bolig, har du også typisk behov for et professionelt flyttefirma. Vi hjælper dig også gerne med et finde de helt rigtige til at varetage flytningen og evt. opbevaring af inventar og ejendele.

Den bærende væg og de små detaljer

Vi samarbejder både med en rådgivende ingeniør indenfor det byggetekniske, og en indretningskonsulent, der kan levere 3D tegningsmateriale.  Det kan nogle gange være svært at forestille sig en nye køkkenø eller døren ind til det ekstra børneværelse. Men med 3D-tegninger bliver det visuelt og konkret, og gør det nemmere for os at give et mere præcist prisoverslag.

Hvorfor betale for rådgivning?

Som nævnt i starten af dette indlæg er et boligkøb – eller en gennemgribende renovering – muligvis den største økonomiske investering i vores liv. Det kan være kompliceret og  indebære faldgruber, som kan ende med at blive dyre. Derfor er det altid en god idé at investere i rådgivning ved boligkøb. Det kan også med til at styrke jer i prisforhandlingerne. Men vigtigst af alt kan det være med til at sikre, at I vælger det rigtige hus og får det indrettet efter jeres behov og ønsker.

I er meget velkommen til at kontakte os, hvis I har brug for rådgivning, prisoverslag, input eller inspiration. Vi kan både give en gennemgang af jeres nuværende eller eventuelt potentielle bolig.

– Peter & Bjørke