Baby og bryllupskage

Vi beklager, at der ikke har været lyd fra os i et stykke tid. Vi har haft rigtigt travlt – både på den arbejdsmæssige og private front.

Det har været en begivenhedsrig uge. Jeg har fået en datter for små 3 uger siden. Hun er smuk, dejlig og mega stærk ligesom sin bror og sine storesøstre. Så der har været gang i den i det lille hjem her på det sidste. Jeg har været hjemme den sidste uge, for at holde lidt barsel. Peter har været alene på skansen, så vi beklager, hvis vi er lidt bagud. Vi kommer stærkt igen!

I kærlighedens navn

Peter blev gift med Sarah i lørdags. Jeg var best man og gudfar til lille Flora, som blev døbt samme dag. Det var en fantastisk dag med østers og champagnebar, madtelte, cocktailbar, foodtrucks, DJ og vores hus-tatovør kom forbi og lavede kærlighedstatoveringer på dem, der havde lyst. The Entrepreneurs kom og spillede et par numre, og der var sang og dans til den lyse morgen.

     

Focus Plus projekter

På den arbejdsmæssige side har der været travlt… – som i rigtigt travlt! Vi har haft to afleveringer i sidste uge. To store projekter skulle være færdige. Det ene projekt var en renovering af et hus i Farum: Ny gips i hele huset, malerarbejde, nyt badeværelse, samt nye bordplader og fliser over køkkenbord.

Det andet projekt er i Søborg: Ny gips, malerarbejde, ny el samt nye trægulve. Afleveringsfasen er altid lidt kaotisk, da der er mange faggrupper på byggepladsen, der skal gøre hver deres ting færdige. Vi har et super godt team af samarbejdspartnere. Vi kender hinanden, vi hjælper hinanden og vi kommer i mål.        

Vi får rigtigt mange henvendelser i øjeblikket, og det er jo super fedt. Vi oplever nogle gange, at folk gerne vil bruge en hel del penge på materialer, men knap så mange penge på montering og udførsel generelt. Materialerne er kun det halve af et projekt, udførelsen er tit lige så vigtig. Så vores råd til alle er: Få lavet et realistisk budget, vær åben omkring det og brug os som rådgivere, så vi sammen kan finde nogle gode løsninger til jer og ikke spilde tiden eller gå galt af hinandens forventninger.

Vi vil så gerne lave alle de projekter, vi bliver tilbudt, men desværre er der ikke tid til alle. Vi får en del forespørgsler på projekter, som er lidt anderledes og det giver nye kontakter, der nogen gange åbner nye spændende døre. Så Focus Plus er helt klart under udvikling, hvilket altid har været vores ønske.  I næste uge skal vi til et møde af den helt særlige slags. Et møde som vi ser rigtigt meget frem til, men vi kan desværre ikke sige så meget endnu … Stay tuned og god weekend til jer alle.