Hvem

Vi har skabt et anderledes entreprenørfirma.

Focus Plus ApS er stiftet af os – Bjørke og Peter og sidenhen kom David også med. Vi har skabt et entreprenørfirma, der laver lidt mere end ”bare byggeri”. Vi har mange års erfaring indenfor byggeri og har baggrund i hver vores faggruppe. Vi sætter stor ære i at skabe sunde huse og velfungerende hjem, men vi interesserer os i ligeså høj grad for design, indretning og kreative ideer. Vi elsker, når vi kan inspirere vores kunder til nye materialevalg og anderledes løsninger, og vi synes det er sjovt og spændende at være med til at skabe nyt.

Bæredygtighed: Da byggeri i dag står for mere end en tredjedel af det samlede energiforbrug, er det i vores øjne sund fornuft at bygge mere bæredygtigt. Det er ikke kun miljøet der vinder – det er også en god forretning for vores kunder. Vi benytter os derfor så vidt muligt af bæredygtige løsninger med hensyn til materialer, genanvendelse, ressourceeffektivitet, byggemetoder samt affaldshåndtering.

Bloggen – vores digitale univers

Gennem vores arbejde møder vi mange spændende mennesker og bliver inviteret indenfor i mange hjem. Vi har set rigtig mange forskellige løsninger og vi lærer hele tiden nyt. Derfor besluttede vi os for at starte en blog. Det er Danmarks eneste “håndværkerblog” og her kan du følge med, når vi ombygger arkitektens færge til en husbåd, laver farverige badeværelser til musikeren, bygger ny tilbygning til den voksende familie og meget meget mere. Vi deler ud af idéer, kreative løsninger, laver huskelister og samler gode råd til ombygning, indretning og renovering.

En forkærlighed for design og en frustration over ikke at kunne finde, de møbler vi ønskede, var alt der skulle til for, at vi satte gang i udviklingen af vores eget badeværelsesmøbel. Peter havde lige købt nyt hus til istandsættelse og Bjørke skulle renovere badeværelse. Vi ledte begge i ugevis – ugevis! – efter smukke træmøbler til badeværelset og blev dybt frustrerede over, at den eneste løsning var vanvittig dyre snedkerløsninger.

Vores overbevisning var, at det måtte være muligt, at designe og producere et snedkereret møbel i en billigere prisklasse. Så der blev skriblet, tegnet, snakket med snedkerier og sat gang i prototyper. Tegnet om igen, tilpasset, finjusteret og endelig kom vi i mål med vores første serie af snedkerlavede badeværelsesmøbel.

Vi elsker det naturlige materialeunivers og vores kendskab til materialernes individuelle kvaliteter, er fundamentet for dette møbel og grobunden for vores videre udvikling af badeuniverset, der kommer til at byde på meget meget mere. Stay tuned…

Webshoppen

(Webshoppen er pt. under opbygning)

I vores webshop finder du alle vores badeværelsesmøbler og alle informationer om priser, materialer m.m. Vi har desuden et udvalg af bordplader til møblet, håndvaskarmaturer, håndvaske og andet tilbehør.

Håndlavede fliser: Vi forhandler smukke fliser og vi står klar til at rådgive og vejlede om, hvordan du bedst muligt kan bruge fliserne i din indretning. Kollektionen fra MAROKK består af håndlavede fliser i lækre støvede nuancer og forskellige former og geometriske mønstre, der giver sjæl og et personligt touch til den ofte strømlinede, nordiske stil.

Showroom: Du er selvfølgelig også altid meget velkomne til at kigge forbi vores showroom der har åbent efter aftale. Her kan du se både møbler og fliser og lege med forskellige sammensætninger af farver, former og mønstre.