Kontrakten er underskrevet og der kommer nye fronter til køkkenet

Vi har fået nyt kontor/showroom fra 1. april. Vi har længe været på udkig efter et nyt sted og nu er det lykkedes. Det ligger på Frederiksberg – Vodroffsvej 5, st.tv.  Vi gik efter en lejlighed og ikke en traditionel butik, da vi syntes en lejlighed, kan noget andet i forhold til rum, stemning og lys og det er vigtige parametre for os i forhold til vores fremtidige strategi og det univers vi ønsker at skabe.

Vi har de sidste par måneder holdt en masse møder, og har været land og rige rundt for at udvide vores netværk af gode samarbejdspartnere. I vores nye showroom vil vi nemlig have en masse gode prøver på forskellige produkter, som vi kan fremvise til jer vores kunder og I kan få mulighed for at se, føle og mærke de forskellige materialer og finish.

Ny Focus Plus frontserie til skabe

Vi har desuden arbejdet længe på at lave vores egne fronter til køkkenet, garderoben osv. Konceptet er i bund og grund Ikeahack – en smart måde at holde køkkenbudgettet nede på, men samtidig få et lækkert, mere eksklusivt udtryk. Køb et IKEAkøkken og vi monterer vores låger, eller udskifter eksisterende låger på dit nuværende køkken.

Psst… vi kan også godt lave fronter til andre køkkener end IKEAS.

Vi syntes selv, at vores fronter til køkkenet er blevet super lækre, og vi havde vores første levering til en kunde i fredags. Vores frontserie vil selvfølgelig også være til stede i vores nye showroom – men mere info følger, når vi er ved at være på plads.

Et sted til inspiration

I bund og grund ønsker vi at skabe et sted, som er det naturlige første stop (bortset fra bloggen), hvis man går med tanker om at renovere sin bolig, restaurant, butik osv. Et sted hvor man kan blive inspireret, se prøver på fliser, skabsfronter, lamper, vægfarver, interiør mm. og selvfølgelig få en god rådgivning til både planløsning, indretning og byggeprocessen. Men indtil videre må I nøjes med vores digitale univers her på bloggen og få et smugkig af vores nye frontserie oak 1  i nedenstående billedeserie. Vi håber I kan li´ det. God weekend!