Nyt samarbejde med den italienske designer Elisa Passino

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har en stor forkærlighed for lækkert design.

Vi bruger mange timer om ugen på at udvikle fliser, møbler og diverse løsninger til boligen, men vi bruger også en del tid på at finde de små guldklumper i de eksisterende kollektioner/serier, der allerede findes. Det er en jungle til tider, men det er fedt når det lykkes.

“MA CHE BELLO”
O AZULEJO PORTUGUÊS

Det er tilfældet med Elisa Passino. Elisa er italiener, men får lavet sine håndlavede fliser i Portugal og Marokko. Hun skaber fliser i cement, terracotta og glaserede fliser, der alle har et fantastisk, grafisk udtryk. Elisa Passino-fliserne er håndlavede efter gamle teknikker, kommer i mange forskellige formater og kan bruges i de fleste rum.

Elisa startede sit Studio i 2019, og har allerede skabt sig et navn, når det kommer til grafiske fliser. Vi er kæmpe fan af hendes arbejde og er meget glade for vores nye samarbejde der betyder, at vi kan tilbyde hendes fliser i vores showroom og på webshop som de eneste i Danmark.

Opdatering 17. marts 2021

Det er nu muligt at købe Elisa Passinos fliser hos os. Anvend vores »bestillingsformular« og vi vil vende tilbage med en pris på netop dit projekt.

Fliserne kan bruges som dekoration på vægge, men også i køkkener og badeværelser. Hver flise er unik og skaber fantastiske overflader.

Rigtig god weekend,
Peter, Bjørke og David

Elisa Passino profilbillede

Elisa Passino Studio: elisapassino.com