Kontrakten er underskrevet og der kommer nye fronter til køkkenet

Vi har fået nyt kontor/showroom fra 1. april. Vi har længe været på udkig efter et nyt sted og nu er det lykkedes. Det ligger på Frederiksberg – Vodroffsvej 5, st.tv. (opdatering: Nørre Farimagsgade 72). Vi gik efter en lejlighed og ikke en traditionel butik, da vi syntes en lejlighed, kan noget andet i forhold til rum, stemning og lys . Det er vigtige parametre for os i forhold til vores fremtidige strategi og det univers vi ønsker at skabe.

.

Vi har de sidste par måneder holdt en masse møder, og været land og rige rundt for at udvide vores netværk af samarbejdspartnere. I vores nye showroom vil vi nemlig have en masse gode prøver på forskellige produkter, som vi kan vise til jer. Dermed får I mulighed for at se, føle og mærke de forskellige materialer og finish hos os.

Ny Focus Plus frontserie til skabe

Vi har desuden arbejdet længe på at lave vores egne fronter til køkkenet, garderoben osv. Konceptet er i bund og grund Ikeahack – en smart måde at holde køkkenbudgettet nede på og samtidig få et lækkert udtryk. Køb et IKEA-køkken og vi monterer vores låger, eller udskifter eksisterende låger på dit nuværende køkken.

Psst… vi kan også godt lave fronter til andre køkkener end IKEAs.

Vi syntes selv, at vores fronter til køkkenet er blevet superlækre, og vi havde vores første levering til en kunde i fredags. Vores frontserie vil selvfølgelig også være til stede i vores nye showroom.

Showroom – et sted til inspiration

I bund og grund ønsker vi,at vores showroom bliver det naturlige stop (udover Byggebloggen), hvis man går med tanker om at renovere sin bolig, restaurant, butik osv. Et sted hvor man kan blive inspireret, se prøver på fliser, skabsfronter, interiør mm. Og hvor man selvfølgelig får god rådgivning til både planløsning, indretning og byggeprocessen.

Men indtil videre må I nøjes med vores digitale univers her på bloggen og få et smugkig af vores nye frontserie oak 1  i nedenstående billedeserie. Vi håber I kan li´ det.

God weekend!