Nyt eksklusivt samarbejde

Det er efterhånden længe siden, at vi har været aktive på bloggen, men nu er vi super stolte over at kunne afsløre, at vi er blevet eksklusive forhandler af Marrakech Design i Danmark.

Marrakech Design er et svensk firma, der er specialiseret i cementfliser.

Marrakech

Fliserne fremstilles manuelt i henhold til en produktionsproces udviklet i det sydlige Frankrig mod slutningen af det 19. århundrede.

Marrakech Design blev grundlagt i 2006 og er nok de største inde for Marokkanske fliser i skandinaven og Nordeuropa, oprindeligt med fokus på klassiske marokkanske / arabiske / franske mønstre, hvor farverne blev tilpasset den skandinavisk og nordeuropæiske smag og stil.

Moderne design

Marrakech Design indså hurtigt potentialet i at kombinere det traditionelle materiale og produktionsprocesser med en moderne tilgang til design.

De har løbende udviklet super flotte designserier med berømte designere, såsom

Monica Förster, Marts Theselius, Claesson Koivisto Rune, Charlotte Von Der Lancken og Marie-Louise Hellgren. Disse flotte kollektioner har vundet flere anerkendte designpriser.

Vi synes deres design og fliser er helt fantastiske og vi betragter os som et super godt match med vores store erfaring med håndtering, samt montering af cementfliser igennem mange år. Ikke mindst er vi utrolig stolte af montering af cementfliser på Bjarke Ingels husbåd i København.

Vi glæder os til at præsentere Marrakech Design i Danmark. Vi regner med at være på plads i showroomet og på web i løbet af de næste 14 dage.

David, Bjørke og Peter

Marrakech Design: marrakechdesign.se