Internationalt bad med et strejf af det nordiske

Vi har fået et nyt projekt. Vi skal lave et nyt badeværelse på Vesterbro og dette badeværelse bliver noget helt specielt. Her bliver der ikke tale om standard på nogle måder. Vores kunde er et amerikansk par, som har nogle spændende ideer til materialevalg, som vi ikke støder på hos vores danske kunder.

Det er altid sjovt med projekter, der er lidt anderledes. Vi lærer nyt og henter inspiration, vi kan tage med os i fremtidige projekter. På grund af travlhed har det desværre været svært at komme frem til en opstartsdato, men heldigvis har kunden ventet tålmodigt, da de ønskede os som entreprenør. Det er vi glade for og vi glæder os til at komme igang.

Materialevalg og den overordnede plan

Først og fremmest skal vi indrage en del af gangen, så badeværelset bliver større. På gulvet skal der være fliser fra Marokk.dk lagt i sildebensmønster. Lange blanke metrofliser i badeområdet og marmor ved badekar og håndvask. Der skal monteres armaturer fra Cocoon.
Det er på ingen måder et billigt projekt, men det bliver helt fantastisk og vi vil løbende dele billeder af processen.

Hvis du selv overvejer at renovere dit badeværelse kan du hente 10 håndværkertips til indretning af badeværelset i dette indlæg.