Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har en stor forkærlighed for lækkert design. Og det har vi fundet hos Elisa Passino. Elisa Passino er italiener, men får lavet sine håndlavede fliser – cement, terracotta og glaserede fliser – i Portugal og Marokko. Hun startede sit studio i 2019 og har allerede skabt sig et navn indenfor grafiske fliser.

Spændende, grafisk udtryk

Fliserne findes i forskellige formater med skiftende, grafiske udtryk. Hver flise er unik og skaber fantastiske overflader i de fleste rum. De kan bruges som dekoration på vægge, men også i køkkener og badeværelser. Vi er svært begejstrede for hendes arbejde og meget glade for vores nye samarbejde, der betyder, at vi som de eneste i Danmark kan tilbyde hendes fliser på vores webshop.


Fliserne kan bruges som dekoration på vægge, men også i køkkener og badeværelser. Hver flise er unik og skaber fantastiske overflader.

Tre simple trin

Elisa Passino’s fliser er unikke håndlavede fliser. De findes i et utal af varianter og farver. Derfor kan de ikke købes via det traditionelle kurv-koncept.

  1. Start med at bliv inspireret på Elisa’s hjemmeside og gem farver og billeder.
  2. Kom tilbage her og udfyld nedenstående forespørgsel og upload billeder af dine favoritfliser.
  3. Vi gennemgår nu detaljerne i din forespørgsel og hvis vi har spørgsmål, hører du fra os. Du vil umiddelbart herefter modtage et tilbud på din forespørgsel.

Husk!
At minimumsbestilling er 1,5 m² af hver flise og at produktionstiden svinger fra 5 – 9 uger afhængig af flisetype. Den konkrete produktionstid vil blive oplyst i det tilsendte tilbud.

Kvinde der laver fliser

Når din betaling er modtaget og bekræftet, vil vi foretage bestilling hos Elisa.

Herefter vil Elisa’s team af dygtige keramiker, begynde at lave dine unikke fliser. Hver en flise bliver nøje lavet med sans for præcision og kvalitet.

Efter en produktionstid på ca. 5 til 9 uger, bliver dine fliser leveret med GLS direkte til dig.

Det er vigtigt at, du gennemgår dine fliser for evt. fejl og mangler, og skulle uheldet være ude, at du har modtaget beskadige fliser eller lign., så beder vi dig rette henvendelse til os med det samme.

Send forespørgsel

Side 1 af 3
Hvis du ønsker flere produkter, adskil med komma.

Fx "Souvenirs d'été"

Fx "Puerto Rico"

Har du yderligere information, der har relation til din Elisapassino-forespørgsel, så skriv det med her.

Upload her evt. billeder som du har set på Elisa's hjemmeside, Instagram eller lign., som giver en klar indikation af, hvilke fliser du ønsker. Du er også velkommen til at uploade billeder af dit byggeprojekt.

Vi værner om persondataen, men vi har behøv for dit samtykke, for at kunne tage imod de indtastede oplysninger. Læs mere her »Privatlivspolitiken «.

Elisa Passino profilbillede
“MA CHE BELLO”O AZULEJO PORTUGUÊS
#elisapassinostudio på Instagram

#elisapassinostudio på Instagram