Belysning

Vi har fået ny samarbejdspartner. Light-Point er et firma indenfor belysning, som har eksisteret siden 1995. Light-Point designer, producerer, distribuerer, samt sælger eget program af designlamper i Danmark og i udlandet. Desuden har de rådgivning til indretningsfirmaer og arkitekter. Vi er altid på jagt efter nye samarbejdspartnere indenfor møbler, belysning og materialer generelt, som vi kan tænke ind i vores projekter. Vi er glade for dette nye samarbejde og for, at vi nu kan tilbyde vores kunder rabatter på Light-Points egne produkter.

Let there be light!

Vi får tit spørgsmål fra vores kunder om belysning. Mange ønsker input til fede lamper, men også rådgivning om grundbelysning generelt inde som ude. Mange vælger at bruge spots i loftet, som giver en ret god grundbelysning, især i køkken og i badeværelset og i dag kan man få nogle ret fine spots, som ikke “skriger” 80´er spot. Her er Light-Point leveringsdygtige. De har en lækker serie af spots, som kan bruges mange steder i boligen. Ligeledes har de et stort udvalg af udendørsbelysning. Udendørsbelysning er vigtig. Først og fremmest af rent praktiske grunde, så man kan orientere sig i mørke, men udendørsbelysning kan desuden være med til at skabe en stemning omkring huset.

Check deres hjemmeside ud og se om der er noget, I kan bruge til jeres bolig/projekt. Hvis I vil benytte jer af vores rabatter på Light-Points egne produkter, er det vigtigt at I kontakter os INDEN I bestiller noget hos Light-Point – uanset om I vil bestille online eller købe i deres fysiske butik.