Før og efter badeværelse

Vi laver ikke så mange før og efter billeder, men ved denne enkelte sag med et badeværelse i kælderen er forskellen så stor, at vi lige vil dele et par billeder. Nogen gange kan det være svært at forestille sig, hvor pænt man faktisk kan gøre det.

Vi har lavet nok københavns flotteste kælderbadeværelse – syntes vi selv. Udgangspunktet var en helt klassisk kælder. Der var en masse rør i loftet, elkabler overalt, manglende ventilation osv. Nu er der støbt nyt gulv med gulvvarme, alle nye rør og el er fræset ind i væggene. Og så har kunden valgt nogle rigtigt fine materialer i form af fliser, armatur osv. Alle disse elementer sat sammen giver et rigtig fint resultat. I dette tilfælde er der selvfølgelig brugt en del penge på fliser, sanitet og armaturer, men mindre kan jo også gøre det. Pointen er, at man kan lave et ret fint badeværelse i sin kælder – også selvom man vælger billigere materialer. Det er helheden, der har den store effekt.

Før
Efter

Hos Focusplus har vi stor erfaring med renovering af badeværelser, og vi står også til rådighed, hvis I søger input til indretning, valg af fliser, møbler m.m. Badeværelset er et dyrt rum at renovere, men hos Focus Plus har vi rigtig gode samarbejdsaftaler med bl.a. Invita, Vola, samt møbelsnedkere. I er velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Privacy Preference Center