Næsten alle mennesker har fliser et eller andet sted i deres hjem, og vi laver tit flisearbejde for vores kunder. Mange vælger klassiske hvide fliser på deres badeværelse eller farvede mosaikker over køkkenbordet. Men vi elsker når kunderne lader sig udfordre og vi kan få lov til at arbejde anderledes med fliser og design. Her er lidt inspiration til en anderledes opsætning af fliser, og til hvordan man med få virkemidler kan sætte et unikt præg eller en særlig stemning i et rum. Læs med her og se eksempler på nogle af de projekter vi har lavet.

Badeværelse

img_1385 img_1428

Her har vi arbejdet med den klassiske hvide farve på et badeværelse, men brugt en flise og et mønster der skiller sig ud. Fliserne er lagt i sildebensmønster ligesom et gammel klassisk parketgulv, hvilket giver rummet ekstra liv og et eksklusivt look. Og tjek lige armaturet og brusehovedet fra Vola. Lækkert!

Køkken

Lige nu ser man, at rigtig mange mennesker bruger den klassiske gamle metroflise over deres køkkenbord. Hvis man har lyst til at skille sig lidt ud, men stadig gerne vil have den hvide flise, er der her et bud på et alternativ.

Over kogepladen er der brugt en marrokansk hvidglaseret flise med sort fuge, der understreger flisens fine form. Bemærk også den flotte trækasse der skjuler emhætten – snedkerbygget i egetræ med fine sommerfuglesamlinger i hjørnerne.

Hvis I vil se mere inspiration om marrokanske fliser, kan I finde det her.